Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

logo    Velkoobchod-Wolf.cz     

 

 

KONTAKTY

Dětské oblečení WOLF
Jizerská 919
Kosmonosy
tel: 606466562
napište nám
Velkoobchodní prodej oblečení WOLF, KUGO
Velkoobchodní prodej obuvi,ponožek,spodního prádla

ANKETA

JAK SE VÁM PRODÁVÁ OBLEČENÍ ZN.WOLF ?

VELMI DOBŘE VELMI DOBŘE 41% DOBŘE DOBŘE 31% MÁLO MÁLO 22% VŮBEC VŮBEC 6%

Novinky prosinec 2018:

* KUGO: kombinézy, zimní bundy/kabátky

* Wolf: pyžama, legíny

* rukavice a čepice - připravte se na zimu :-)

* trika s dlouhým rukávem a měnícím obrázkem

* šátky, šály, tunely zn. Delfin

* OBUV zimní kozačky, sněhule, bačkory

*poštovné ZDARMA od 4 000 Kč.

více akční nabídka.

 

 



 


AKCE/SLEVY

*WOLF až -70%

*KUGO až -70%

 


KUGO,WOLF:  velice kvalitní

softshellové oblečení-

doporučujeme.


Velkoobchod-obuvi.cz

* sněhule, zimní kozačky, bačkory, zimní polobotky

naskladněno 50 druhů nové obuvi.

-----------------------------------------

SUN-CITY - licenční oblečení

nyní slevy na pyžama až -60%

skladem ihned k odeslání

originální licenční oblečení za nízké ceny

možnost před-objednávek + zboží skladem

----------------------------------

DOPRAVA ZDARMA

+DÁREK

u nás vždy něco navíc :-)

 

Pro nově registrované

dopravné zdarma

Vracet se k nám se vyplatí.

Těšíme se na spolupráci..

 


Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Velkoobchod-Wolf.cz (Kakasová Lucie) se sídlem Jizerská 919,Kosmonosy, IČ 40016323., zapsaná u MěÚ Ml. Boleslav - obec.Živn.úřad, č.j.ObŽU 4/96/ 01647, ev.č.320704-119561-01(dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ